onsdag 25. juni 2008

au og stakkars


Beina mine e vekke, på ein måte, null sans for følelse - ingenting. Det einaste eg kan kjenne er at det er litt vondt, eg trur det er ein form for smerte i allefall, jo, det er ein form for smerte. Au. AUU!! Eg kjennar det gjer vondt.
Som min 3 dag som sjukepleiar er ditta den dagen då eg har gått flest skritt...mange, kanskje hundre eller kanskje tusen...men uansett kor mange skritt eg har gått , er eg bare gla for at eg ikkje er tusenbein, for då hadde eg hatt meir vondt ettersom eg hadde mange fleire bein...au. "forsøka-å-vinkle-det-til-noko-positivt-tenking"
Dessutan er det ikkje bare eg som har vondt her i verden...Paazan.C.S.G.Runde har jo også vondt. Han har vore med dyrelegen i dag. Stakkars lille pusen. Kastrert.
Eg leverte han på klinikken i dag og holdt på å begynne å grine då eg fekk flash-back til Trude Mostuen sin dyreklinikk praksis på NRK for nokre år sidan. Eg hugsar nokre av dyra døydde...Men Trude var alltid flink! *klapp klapp*
Måtte få ein tideligare medstudent - no ein sjukepleiar kollega, til å henta han for meg ettersom eg har vore på jobb frå 10-2210 i dag! (AU)
No ligg han her...kastrert. Fornærma. Sur. Store pupilla. Mindre klumpete. Rolig. Smerte. Au. Innlegg stopp. Hade.

2 kommentarer:

Steinbokkjen ;o) sa...

Såååååååå hærle blogg du ha ;o)
Kikka nok innom att her ja!
Goooooooo bein-betring og ha ei super duper helg ;o)

Mar!ta sa...

Takk for det da:) Kjekt å høyre:)
ja berre stikk innom så ofte du vil!! Velkommen tilbake:)
Du får ha ei fin veke du da, og være glad for at du ikkje har vondt i beina...les du innlegget ovafor så skjønna du sikkert at eg har vondt i beina - igjen:)