tysdag 27. mai 2008

Hva har du gjort Marita??

Timene var gått så altfor fort. Kvelden var komt, og solen begynte å dale ned mot horisonten. Marita gikk en tur på Kiwi før hun planla å ta turen ned i strandsonen. På butikken møtte hun Tine, og bestemte seg for å ta henne med ned til stranden, det er jo så koselig der nede. Tine hadde ikke vært ute i solen før antok Marita, hun var så hvit, så det var bra hun ble med ut en tur, men hun er fin når hun er hvit. ”Noen syns Tine er best når hun er brun” tenkte Marita, mens hun såg ned på leggene sine og smilte. Tine er god. Flott er hun. Nesten best, tenkte Marita, men Gunhild er bedre enn Tine, bare for å nevne en.
Det var varmt. Marita tok noen slurker med drikke, og smurte på rundstykket. Hun hadde bare kjøpt et, men delte det fint i to med å bryte det sånn ca. på midten. Marita spiste det ene halve, for så å spise den andre halvdelen av rundstykket. Tine fikk ikke, det ville bare vært ekkel. Tine er så ekkel når hun har mat. Hun er ikke så veldig fet, men hun har ikke godt av mer, tenkte Marita mens hun trykte i seg rundstykkene.
Tine såg så tom ut, helt fjern. Ingen respons. Marita tenkte at dersom hun ikke fikk noe ut av Tine snart så ville hun ikke tilbringe noe særlig mer tid sammen med henne. Dritt Tine, du gir meg jo ingenting! Tine var fortsatt like tom. Marita pakket sammen tingene i en fei, nå orket hun ikke mer, hun ville hjem, sette seg ned ALENE og ta en kopp med te. Marita gikk fort fra stranden. Tine fulgte etter. Hvorfor, hvorfor kunne hun ikke bare dra dit hun kom ifra og komme tilbake?
Når Marita gikk over dørkarmen var Tine hakk i hel. Marita la Tine i bakken, og trampet på henne. Når foten traff henne var det som det gikk et smell igjennom rommet. Tine låg urørlig på bakken. Hva var det Marita nettopp hadde gjort? Og for et søl det var, flekker og sprut overalt. Hva var det hun hadde gjort?? I full fart tørket Marita opp griset, og kastet det i søpla. Hvor skulle hun gjøre av Tine, ikke i søpla i alle fall, tenk om noen ville finne henne? Halsen til Marita var tørr, hun måtte ha noe drikke, vann, ja vann var godt nå. Marita fikk en ide hvor hun kunne gjøre av Tine! Hun presset Tine så godt hun kunne sammen, og la henne der resten av melkekartongene låg, de skulle jo resirkuleres.

2 kommentarer:

mr gunnar sa...

he,he... genialt! eg vil iallefall ikkje møte deg på butikken i morgon! presse meg flat og leggje meg med mjølkekartongane. ;)

Mar!ta sa...

hihi det ekje trygt å henge med meg når eg lese til eksamen! SÅ lite kontakt med menneskeheita, eg klikka jo!! hehe