onsdag 22. oktober 2008

Gallamiddag på hybelhuset


Klokka nærma seg 0400 norsk tid på hybelhuset, og verken Marthe eller Marita var i særlig stemning til å sove. Så då falt det naturlige valget på å gå ut i natteslufta og ta ein spasertur rundt Mosvannet. Koselig. Stjerneklart, måneskinn og litt vind, dei to M'ane tur - ditta her e bra. Joda, riktig nok gjekk vi og snudde oss kvart 2.sekund og speida villt ned mot grøftekantene og det høge gras-buske-tre-opplegget i frykt for at vi skulle møte på nåkken skumle folk eller kanskje til og med villdyr som rotter, ender og svaner. Men siden eg og Marthe e super sterke og modige så skjedde det ingenting skummelt, bortsett frå dei skumle kvakka til endene i vatnet. 
Klokka vart nærmare 0500 då vi kom tilbake, friske og opplagte. No e klokka snart blitt morgen, og då e det på tide å legge seg for å prøve å sove, kanskje det lykkast dinna gongen?

I måra skal dinna jenta her planlegge ein gallamiddag på hybelhuset på torsdag for å lage til litt koselig stemning, det må til! Joda til dinna overdådige formelle aften så e det faktisk kleskode, type kjole og dress, helst overpynting. Langbord, kvit duk og levande lys! Åhh ka koselig!

Her e då altså menyen:
Appetittvekkar: Gledens Herre vær vår gjest!
Forrett:  Gryterett og ris
Hovudrett: Gryterett og ris
Dessert: Is, peanøtter, banan og NonStop

Bra initiativ? Ohh jeah! Ditta her blir bra peeps!! Eg føla meg som ei husmor - og eg lika det:)

Ingen kommentarer: